Mobila

Mobila la comanda si stare de spirit extraordinara

Cand m-am indragostit de lemn, nu am stiut din start ca aceasta pasiune ma va conduce catre realizarea de mobila la comanda. Inainte de a incepe facultatea de "Industrializarea lemnului", simteam deja o atractie speciala catre acest element viu, care ne inconjoara pretutindeni, care ne ajuta sa respiram si sa ne ofera esenta din care sa realizam o palate vasta de obiecte de mobilier.

Odata cu trecerea anilor si cu studiul aprofundat al lemnului si al designului, am inceput sa-i inteleg adevarata sa valoare materiala si spirituala. Am descoperit ca lemnul poate fi modelat in numeroase forme si dimensiuni, avand multiple utilitati in viata noastra de zi cu zi. De la obiecte simple la mobilier sofisticat, lemnul ne inspira prin frumusetea sa.

Astfel, pasiunea mea pentru lemn s-a transformat intr-un adevarat stil de viata, o calatorie fascinanta prin lumea naturala si creativa a acestui material nobil. In fiecare bucata de lemn pe care o ating, simt energia si viata acestui element, care ma inspira si ma incarca cu forta creatoare. Am adunat in jurul meu oameni cu aceeasi pasiune, mobila custom made.

Mobila la comanda este o forma de arta

Prin pasiunea noastra pentru prelucrarea lemnului, am reusit sa dam viata unui material atat de important pentru noi si pentru mediul inconjurator. Am adus lemnul la umiditatea ideala pentru a-l putea modela in fel si chip, astfel incat sa putem crealiza mobila la comanda in dimensiuni si finisaje care sa aduca buna dispozitie in casele clientilor nostri.

Am utilizat cunostintele tehnice si stiintifice din literatura de specialitate, dar am adus si propriul nostru stil pentru a imbunatati procesul de fabricatie si a obtine obiecte de mobilier frumoase si durabile. Mobila realizata de noi infrumuseteaza case si aduce o stare pozitiva. Folosim doar materiale de calitate superioara, cu un consum redus de energie, pentru a contribui la protectia mediului inconjurator.

Mobilier costom made

Ne-am specializat in mobila la comanda si ne focusam asupra realizarii de produse unice, personalizate pentru fiecare client in parte. Calitatea produsului finit este intotdeauna primordiala pentru noi, avand in vedere ca acesta trebuie sa se potriveasca perfect cu arhitectura spatiului unde va fi amplasat. Realizam piese de mobilier care sa fie adaptate nevoilor si preferintelor fiecarui client in parte, pentru ca acestea sa corespunda cu exactitate cu scopul si functiile pentru care au fost create.

Suntem condusi de pasiune si dorinta de a avea clienti fericiti

Produsele noastre sunt opere de arta realizate cu pasiune pentru lemnul de cea mai buna calitate (nuc, sejar sau frasin). Ne mandrim cu faptul ca realizam un mobilier cu o valoare deosebita. Fiecare detaliu este atent conceput si finisat pentru a se potrivi cu gusturile si nevoile clientilor nostri.

Adaugam elemente decorative precum muschi, rasini epoxidice sau chituri in contrast, cu finisaje deosebite cu materiale de origine naturala, cum ar fi ceara de albine sau uleiuri naturale, care nu pun sanatatea in pericol. Ne asiguram ca fiecare element de mobilier realizat de noi este de calitate superioara si se potriveste perfect in spatiul in care a fost amplasat.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.